Een 'team' samen met de opdrachtgever

'Waarom moeilijk doen als het samen kan' Elizabeth Gilbert

Wencke Steggink | Tetem – Projectcoördinator marketing

“Ellen is een trouwe samenwerkingspartner voor het ontwikkelen van de marketingmiddelen die Tetem inzet bij de promotie van het jaarlijkse Maker Festival Twente in Roombeek en de regio. Met haar expertise in vormgeving en kennis van merkstrategie zorgt zij dat elk ontwerp met de juiste visuele uitstraling aansluit bij de boodschap. Daarnaast is ze een echte professional, zijn de lijnen kort en denkt ze in mogelijkheden. Wat enorm prettig werkt!”


Coen Thönissen | Cool Info – Excel-oplossingen en méér

“Zeer goede ervaring met Ontwerpstudio Swelheim. Goede en mooie producties, die tot stand komen op basis van vakmanschap, creativiteit en gevoel voor esthetiek. En daarnaast een prettige communicatie. Aanrader dus!”


Björn Ribbers | Get on Track, Outdoor Coaching & Teamontwikkeling

“Super teamwork! Ellen heeft mij geweldig geholpen met haar expertise en adviezen in het ontwerp van de brand identity van Get On Track Outdoor Coaching inclusief oa logo, kleding, templates documenten en website look & feel. Heel trots op het resultaat! Ik kan Ontwerpstudio Swelheim dan ook meer dan aanbevelen.”


Wendy Beukers | Manager marketing en communicatie bij Techmar B.V.

“Ellen heeft op interim basis bij Techmar geholpen met het uitzetten van de merkidentiteit van diverse merken. Hierin is ze erg gedreven en verstaat haar vak! Ze denkt mee op diverse fronten en is een echte aanvulling van het team.”


Raoul Van Dongen | International Marketing & Brandmanager ILG bv

“Ellen heeft bij ons de fijne kneepjes geleerd van etikettering. Met haar kennis en vaardigheden maakte ze elk etiket aantrekkelijk en leesbaar. Ook al moesten er 10 verschillende talen op een vierkante decimeter verwerkt worden. Daarnaast heeft Ellen tal van PL lijnen vormgegeven die nog steeds bij de tijd zijn. Ellen denkt en werkt vanuit stramienen en huisstijlen. Ze is een allrounder die je alles kan uitleggen over het maken van geslaagde ontwerpen in de foodbranche.”


Wil je ook goed voor de dag komen?

Dan kan ik ook jou helpen met de ontwikkeling van je bedrijf of product tot een betekenisvol merk met een nieuwe waardevolle uitstraling!

Vul je naam in op de contactpagina en je hoort zo snel mogelijk van mij!

Contact