Ontwerpstudio Swelheim | grafisch ontwerp | visuele communicatie

Blogs

Met een vleugje humor, kleur en beeldende eigenheid geef ik je met mijn blogs graag inspiratie en voorbeelden van corporate design, grafisch ontwerp en visuele communicatie. Want als je de toekomst mooier wilt maken, moet je op een unieke manier zichtbaar maken wat gezien moet worden!

1
Maak visueel wat zichtbaar moet zijn

 

Het is niet meer de vraag of ze er mee te maken krijgen maar wanneer. Elke docent of leerkracht komt in zijn leeromgeving vroeg of laat in aanraking met tekenen van criminaliteit.

Verder lezen

2
Verpakkingen moeten je pakken

 

Aristeas Olie In de supermarkt wordt jouw aandacht automatisch getrokken naar dat product dat jou het meeste aanspreekt. Los van de inhoud, die je in een later stadium zult proeven of gebruiken, is de verpakking van het product niet alleen functioneel.

Verder lezen

3
Onder embargo

Het meeste van mijn werk is bedoeld om publiekelijk te maken en hiermee zichtbaarheid te genereren, de klantkeuze te beïnvloeden of een emotie op te roepen om een merk te versterken. Maar bij bepaalde opdrachten is de vormgeving net zo belangrijk maar niet bedoeld om extern te publiceren.

Verder lezen