Over Ellen

‘Volgens mij is nieuwsgierigheid de sleutel. Nieuwsgierigheid is de waarheid en de weg van creatief leven. Nieuwsgierigheid is de alfa en de omega, het begin en het eind.’ Elizabeth Gilbert

Ik ben nieuwsgierig naar het wat, het hoe en vooral het waarom. Naar wat mensen en organisaties beweegt. Ik wil weten hoe dingen werken en functioneren.  

Dit maakt mij betrokken bij de uitstraling van jouw bedrijf en merk. Het geeft mij de drive in het DNA van jouw organisatie te duiken. Tijdens deze ontdekkingsreis ontstaat het antwoord in beeld. Een beeld dat voor zichzelf spreekt én uitnodigt het verhaal erachter te vertellen. Dit beeld vertaal ik naar een ontwerp dat jouw klant nieuwsgierig maakt naar wat jij doet en aanbiedt.

Mijn nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn carrière alle kanten van het grafische vak heb gezien. Als interim grafisch ontwerper en als zelfstandige. Dat ik voor zowel ontwerpbureaus als op de afdeling marketing & communicatie van diverse organisaties heb gewerkt. Dit heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd. 

Alles wat we nu doen, draagt bij aan onze toekomst. Mijn droom is om die toekomst mooier te maken. Met mijn creativiteit en gedrevenheid. En altijd samen met anderen. Om dromen te verwezenlijken moet je de wereld met een open blik tegemoet treden. Ik blijf me daarom verwonderen en laat mij graag inspireren. Dit is mijn kracht.

Ellen Swelheim
eend

Werk samen met een team van creatieve & strategische professionals

In de afgelopen jaren heb ik een netwerk van creatieve en strategische professionals opgebouwd. Zij hebben expertise op het gebied van (online)strategie, marketing, communicatie, tekst, storytelling, fotografie, video en illustratie. Op verzoek stel ik zorgvuldig een team van professionals samen om voor jouw organisatie aan de slag te gaan.

Ik laat mij graag inspireren

Mijn ideeën, energie en kracht haal ik uit van alles om me heen, bijvoorbeeld de natuur, online blogs & vlogs en andere bevlogen mensen die ik ontmoet.

De volgende quotes hangen op mijn werkplek. Ook zij inspireren mij dagelijks.

  • ‘Om creativiteit te stimuleren moet je de kinderlijke neiging ontwikkelen om te spelen.’ – Albert Einstein
  • ‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.’ – Albert Einstein
  • ‘Stop met vertrekken en je zult aankomen. Stop met zoeken en je zult het zien. Stop met wegrennen en je zult gevonden worden.’ – Lao Tzu
  • ‘Wanneer er veel wegen zijn waaruit je kunt kiezen, kies dan de weg die veranderingen brengt.’ – Ana Pogačnik
  • ‘Nieuwsgierigheid is een overlevingsmechanisme.’ – Alissa van Asseldonk